elektrische auto hybride Golf GTE Crommenacker

Elektrisch ?!

Een aantal jaren geleden was het ondenkbaar dat er auto’s voor normaal gebruik konden rijden op elektriciteit. Vooral stroom afkomstig van het stopcontact bij u thuis. Inmiddels zijn elektrische en hybride auto’s niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Fabrikanten blijven nieuwe ontwikkelingen doorvoeren om de voordelen van elektrische auto’s uit te vergroten. Het gebruik van een elektrische auto kan zowel voor de zakelijke als particuliere berijder een uitkomst zijn.

Voordelen

– Geen of lagere (50%) wegenbelasting
– Milieuvriendelijker
– Geen of minder brandstofkosten
– Minder (motorische)onderhoudskosten

Merken als Tesla lopen al jaren voorop als het gaat om de ontwikkeling van een auto die op ‘stroom’ rijdt. Er zijn recent zelfs nieuwsberichten verschenen dat vanaf 2030 geen auto’s meer worden geproduceerd met een brandstofmotor!
De mobiliteitsbranche is letterlijk in beweging en wij als Crommenacker Automobielen spelen daar graag op in!
Dat doen wij door ons nu al te verdiepen in al deze technieken en onze werkplaats hiervoor in te richten. Met de verkoopafdeling van ons bedrijf bekijken we de mogelijkheden om naast het assortiment auto’s met een traditionele brandstofmotor ook een divers aanbod in elektrische/hybride auto’s aan te kunnen bieden.

Aankoop elektrische auto

Elektrisch rijden, het nieuwe rijden, wij specialiseren ons nu al op de toekomst!

Bent u op zoek naar een elektrische of (plug-in) hybride auto? U bent bij ons aan het goede adres. Wij delen uw interesse!
Naast het assortiment normale auto’s met verbrandingsmotor voeren wij ook elektrische en hybride auto’s in ons assortiment.
Waarom? Omdat wij geloven in deze nieuwe vorm van mobiliteit. Ook voor bemiddeling bij aankoop van een elektrische auto helpen wij u graag.