Crommenacker Automobielen Aankoophulp

Bent u op zoek naar een andere auto? Heeft u gekeken op onze website maar kunt u geen geschikte auto vinden tussen ons huidige aanbod? Óf heeft u ergens anders op internet al een auto gevonden die u aanspreekt maar weet u niet waar u op moet letten wanneer u deze gaat bekijken? Maak dan gebruik van de ‘Crommenacker Automobielen Aankoophulp’! Wij (Tim of Ton) gaan met u mee om de gevonden auto te inspecteren.

OnafhankelijkCrommenacker Aankoophulp

Wij beoordelen de auto op eventuele (herstelde) schades, onderhoudshistorie en mogelijk aanwezige gebreken. Ook doen wij een advies rondom de op korte termijn te verwachten onderhoudskosten. Zo heeft u voorafgaand aan de koop altijd een helder en onafhankelijk beeld bij de auto.

Kosten aankoophulp

Voor slechts €350,00 inclusief BTW (per auto*), kunt u gebruik maken van onze Aankoop service. Hiervoor krijgt een een onafhankelijk en gedegen advies over de staat van de betreffende auto. Daarnaast brengen wij een advies uit rondom de eventuele aanschaf. Met deze informatie komt u beslagen ten ijs als we besluiten tot aankoop over te gaan. Vervolgens ondersteunen wij u bij het onderhandelingsproces om betere voorwaarden en mogelijk een gunstigere aankoopprijs te realiseren.

* Geldende tarief is per bezochte auto. Maximale afstand vanaf Nistelrode is 100km enkele reis.